Vrijdagavond 16 december organiseren Vanessa Kuijper (Balletschool Dansplezier) en Hans van Liefland (pianoleraar), samen met een deel van hun leerlingen, een avond in kerstsfeer in Wijkcentrum Bakermat.
Wat kun je verwachten?
Mooie dansen, veel kerstliedjes op de vleugel en na afloop warme chocolademelk, glühwein en hapjes om samen na te genieten.
Kom je ook? Iedereen is welkom!
Kaartjes zijn te reserveren via h.v.liefland@gmail.com
Dresscode: feestelijk
Kerststerren
 De film van de voorstelling Zodiac is klaar en wordt na bestelling en betaling digitaal aangeleverd. Hetzelfde geldt voor de foto’s. Deze worden per groep aangeboden en er zullen minstens 20 foto’s per groep aangeleverd worden. Een compilatie van de film is hier te bekijken
De film en de foto's van de voorstelling Zodiac zijn t/m 2 december als volgt te bestellen:

Maak het (totaal)bedrag over op rekening NL 78 RABO 0110931343 t.n.v. VM Kuijper en vermeld daarbij: naam leerling, film en/of foto (met naam dans)
De film kost € 15,- en de foto’s per dans € 2,50. Als je foto’s van de dans bestelt, dan worden foto’s van de finaledans gratis bijgeleverd.
Zodra de meeste betalingen bij ons binnen zijn, krijg je een link waarmee je de film kunt binnenhalen. Voor het downloaden heb je een week de tijd. Daarna vervalt de link.

Al het beeldmateriaal van de voorstelling mag uitsluitend voor eigen gebruik worden vertoond en dus niet zonder toestemming op social media gezet worden.

01-09-2022 Na een fijne zomer wordt het weer de hoogste tijd om te gaan dansen. Natuurlijk hopen we dat er dit jaar geen beperkingen worden opgelegd, met betrekking tot het geven van lessen. Vanaf dinsdag 6 september beginnen alle lessen. Kijk bij het rooster welke lessen er gegeven worden en neem contact op met Vanessa voor meer informatie.
3 september 2021: De nieuwe dubbele barre hangt!
1 september 2021: De onderdelen voor de nieuwe dubbele barre liggen klaar in de studio. Hopelijk zit alles voor het begin van het seizoen aan de muur!
Back to Top