Zondagmiddag 30 juni 2024 presenteert Balletschool Dansplezier de voorstelling Blauw! 
In principe zal er één voorstelling zijn, maar mochten er meer dan 150 kaarten verkocht worden dan zal er een tweede voorstelling bijkomen (aanvang 17:30 uur). In de zaal zijn vrije zitplaatsen.

KAARTVERKOOP:                                                                                                                                                     
De kaarten á €12,50 kunnen uitsluitend per mail (info@balletschooldansplezier.nl) gereserveerd worden. Je kunt van te voren al wel een keuze aangeven voor voorstelling 1 of 2. Je mag natuurlijk ook twee keer komen kijken. Mocht er toch maar één voorstelling zijn, dan worden alle kaarten omgezet naar de voorstelling van 15:30 uur. Eventueel teveel bestelde en betaalde kaarten worden dan verrekend.

Vermeld in de mail:
Naam leerling en lesdag + lesuur, mobiele nummer 
Voorstelling I     15:30 uur ….. kaarten á €12,50 = € ….       
Voorstelling II    17:30 uur ….. kaarten á €12,50 = € ….

Totaal                                                                             € ….
Je ontvangt  dan een betaalverzoek om de kaarten te voldoen en definitief te maken. Niet betaalde kaarten worden niet gereserveerd. De betaalde kaarten worden in de week voorafgaande aan de voorstelling uitgedeeld in de les.
Zondagmiddag 2 juli 2023 presenteerde Balletschool Dansplezier de voorstelling FEEST! 
In 2023 was het 25 jaar geleden dat Balletschool Dansplezier is begonnen met het geven van balletlessen in de van Wageningenstraat in Arnhem. Eerst in huis, onder de naam Peuterstappen, vervolgens een paar jaar later verderop in de straat en sinds de grote verbouwing in 2010 in het ruime souterrain.
Dus daarom was het FEEST!

3 september 2021: De nieuwe dubbele barre hangt!
1 september 2021: De onderdelen voor de nieuwe dubbele barre liggen klaar in de studio. Hopelijk zit alles voor het begin van het seizoen aan de muur!
Back to Top