Zondagmiddag 2 juli 2023 presenteert Balletschool Dansplezier de voorstelling FEEST! 
Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Balletsschool Dansplezier is begonnen met het geven van balletlessen in de van Wageningenstraat in Arnhem. Eerst in huis, onder de naam Peuterstappen, vervolgens een paar jaar later verderop in de straat en sinds de grote verbouwing in 2010 in het ruime souterrain.
Dus daarom is het FEEST!
Kom je ook kijken? Reserveer dan kaartjes via info@balletschooldansplezier.nl
Vrijdagavond 16 december 2022 organiseren Vanessa Kuijper (Balletschool Dansplezier) en Hans van Liefland (pianoleraar), samen met een deel van hun leerlingen, een avond in kerstsfeer in Wijkcentrum Bakermat.
Wat kun je verwachten?
Mooie dansen, veel kerstliedjes op de vleugel en na afloop warme chocolademelk, glühwein en hapjes om samen na te genieten.
Kom je ook? Iedereen is welkom!
Kaartjes zijn te reserveren via h.v.liefland@gmail.com
Dresscode: feestelijk
Kerststerren
01-09-2022 Na een fijne zomer wordt het weer de hoogste tijd om te gaan dansen. Natuurlijk hopen we dat er dit jaar geen beperkingen worden opgelegd, met betrekking tot het geven van lessen. Vanaf dinsdag 6 september beginnen alle lessen. Kijk bij het rooster welke lessen er gegeven worden en neem contact op met Vanessa voor meer informatie.
3 september 2021: De nieuwe dubbele barre hangt!
1 september 2021: De onderdelen voor de nieuwe dubbele barre liggen klaar in de studio. Hopelijk zit alles voor het begin van het seizoen aan de muur!
Back to Top